Kontaktní formulář

Zavoláme vám zpět

Křestní jméno
Příjmení
Kontaktní telefon *
+420
Hledat
    Kontaktní e-mail *
    Zpráva *
    Ochrana osobních údajů *

    Souhlasím se zpracováním vyplněných osobních údajů pouze pro účely vyřízení dotazu a pouze po nezbytně nutnou dobu. Jedinným zpracovatelem je Virus Lab s.r.o., IČ: 094 29 212.

    Vyhněte se kompromitaci Exchange

    Stále je aktivně zneužívána zranitelnost ProxyShell na MS Exchange


    NUKIB varoval před aktivním zneužíváním zranitelnosti ProxyShell, nicméně nyní ji útočníci nezneužívají jen k převzetí nadvlády nad serverem a následném průniku do sítě či zašifrování, ale přišli s jinou novinkou.


    Útočníci pomocí zranitelnosti získají přístup k e-mailovým schránkám na serveru, navážou na předchozí legitimní konverzaci a ze schránek poté rozesílají phishing obsahující odkazy na stažení malwaru. Jedná se o techniku obdobnou malwaru Emotet. Útokem dochází nejen k závažnému narušení důvěrnosti e-mailů, ale v případě stažení a spuštění souboru z přiloženého odkazu dochází k infekci daného počítače a dalšímu šíření v síti, které zpravidla vede k zašifrování dat.


    Rádi bychom Vás před touto zranitelností varovali. A nejen před ní - nabízíme Vám test zranitelností Vašich systémů, které máte vystavené do internetu na známé a vysoce rizikové zranitelnosti - jako jsou SMTP, DNS, VPN, SSH, RDP, VNC, HTTP a samozřejmě i výše zmiňovaný ProxyShell.

    Využijde naší "Black friday" nabídky - pokud najdeme nějaké zranitelnosti, zaplatíte zvýhodněnou cenu 5000 Kč. Pokud nenajdeme nic, máte to zdarma!