Kontaktní formulář

Zavoláme vám zpět

Křestní jméno
Příjmení
Kontaktní telefon *
+420
Hledat
    Kontaktní e-mail *
    Zpráva *
    Ochrana osobních údajů *

    Souhlasím se zpracováním vyplněných osobních údajů pouze pro účely vyřízení dotazu a pouze po nezbytně nutnou dobu. Jedinným zpracovatelem je Virus Lab s.r.o., IČ: 094 29 212.

    Hledáme obchodníka / obchodnici


    Obchodník pro Příbramskou kancelář 


    Vhodné i pro absolventy


    Hledáme ambiciózního a energického obchodníka/obchodnici do naší kanceláře v Příbrami! Pokud máš zájem o svět obchodu a chceš se stát součástí našeho týmu profesionálů, pak máme pro tebe skvělou příležitost. Nabízíme ti práci v oboru kybernetické bezpečnosti, který je neustále významnější a má velký potenciál. Navíc ti umožníme zkrácenou pracovní dobu, aby ses mohl/a plně věnovat svým zájmům i mimo pracovní dobu.

    Pokud nemáš zkušenosti, nevadí. My tě vše rádi naučíme. Stačí nám ukázat, že máš zájem a ochotu se učit nové věci. V našem týmu se budeš podílet na ochraně našich zákazníků před kybernetickými útoky a budeme tě podporovat v rozvoji tvých obchodních dovedností.

    Tak neváhej a zašli nám svůj životopis. Rádi bychom tě poznali a přivítali tě v našem týmu. Společně se budeme snažit růst a dosáhnout úspěchu. Těšíme se na Tebe!

    NIS 2
    Předchozí

    NIS 2

    Další

    "NIS 2" Už je čas?